marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Bagaj suspect lângă terasa Segafredo, în Arad! Polițiștii și jandarmii sunt în alertă și se așteaptă geniștii | VIDEO

  de Lucian Dănilă | 17 februarie 2023, 2:39 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Bagaj suspect lângă terasa Segafredo, pe strada Cloșca. Sunt așteptați să intervină geniștii. E informaţia zilei pe centrul Aradului, mai exact pe strada Cloşca, stradă blocată de poliţişti şi jandarmi. Un bagaj suspect a fost abandonat chiar lângă gardul terasei Segafredo, iar geanta a atras atenţia angajaţilor cafenelei, care au sunat la 112.
  Poliţia şi jandarmii au ajuns deja la faţa locului iar, potrivit informaţiilor pe care le deţinem, tot aici sunt aşteptaţi să apară şi geniştii, pentru a dezamorsa situaţia.

  Până atunci, strada e închisă circulației, iar liniştea celor care au ales să-şi petreacă după-amiaza pe terasa cafenelei pare compromisă, subiectul zilei fiind deturnat de la cutremure şi războaie locale sau internaţionale, la bombele Aradului.

  Rămâne de văzut dacă valiza conţine ceva suspect sau dacă a fost, ca în multe alte cazuri din trecut, doar uitată de un cetățean „grăbit”. Reamintim cititorilor că Aradul are tendința de a nu lua în serios nici bombele adevărate, așa că de data aceasta s-au luat toate măsurile posibile pentru a preîntâmpina un dezastru.
  Geanta pare să aibă o etichetă care se atașează în mod uzual bagajelor din aeroporturi, semn care i-a alertat și mai mult pe polițiști.
  La fața locului a ajuns și o autospecială de intervenție a pompierilor și un SMURD. Operațiunea este în derulare.

  UPDATE IPJ Arad:

  „În ziua de 17 februarie a.c., în jurul orei 13:21 polițiștii arădeni au fost sesizați despre un colet suspect, pe strada Cloșca, din municipiu.

  La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului de Ordine Publică, împreună cu efective din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Arad, cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, în vederea asigurării perimetrului zonei, fiind solicitată intervenția echipei pirotehnice din cadrul S.R.I., în vederea ridicării coletului și efectuării de verificări.
  You sent
  În urma deschiderii coletului, au fost găsite doar articole textile și produse alimentare.”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.