miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Badminton și tenis de masă la „Turneul Campionilor” de la Șimand

  de Dan Lazăr | 29 decembrie 2019, 4:01 PM | Şimand | Sport

  0

  Tradiționala competiție sportivă din Șimand, organizată la cumpăna dintre ani, a avut la start de această dată și invitați din municipiu și Șiria. Organizat de neobositul profesor Daniel Mărcuș, ajutat de fostul său elev, Bogdan Merce, evenimentul s-a desfășurat la căminul cultural din localitate, participanții concurând la badminton și tenis de masă.

  La tenis de masă s-a impus Claudiu Hotăran, urmat pe podium de Adrian Puie, Adrian Șandor (toți din Șimand) și D. Lazăr (Arad).

  Specialiștii Aradului la badminton, șimăndanii au ocupat toate locurile de pe podium, prin: Bogdan Merce (2-1 în finală; 21-14, 13-21, 21-15), David Covaci, Daria Găleancu și Raul Tomuța.

  Turneul Campionilor se desfășoară de aproape un deceniu la Șimand, localitate care domină întrecerile școlare de badminton din Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.