luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update 2Baciu, fostul fotbalist al echipei UTA, a murit după un teribil accident de muncă! Ce spune ITM Arad?

  de Special Arad | 15 septembrie 2015, 5:41 PM | Topic special

  2

  Știri Arad: Baciu Adrian Mihai, fostul fotbalist al unei generații frumoase a UTA-ei, a murit astăzi, în jurul orei 15.30, după ce s-a prăbușit de la mare înălțime de pe o macara din incinta firmei Auto Group de pe Câmpul liniștii. Aceasta era varianta care circula într-o primă fază – ulterior stabilindu-se, de către inspectorii ITM, că fotbalistul şi-a prins genunchiul drept în trapa elevatorului pe care îl manevra. Din  cauza pierderilor imense de sânge ca urmare a secţionării arterei femurale, rana i-a fost fatală. Adrian Baciu nu a mai fost în stare nici măcar să strige după ajutor. A fost descoperit o jumătate de oră mai târziu, de către colegii săi.
  Fostul campion național și internațional de juniori împlinise vârsta de 37 de ani și lucra ca agent comercial la firma respectivă.
  S-au încercat toate manevrele de resuscitare și intervențiile de protocol, dar cadrele de la Ambulanță nu au mai avut ce face…


   

  UPDATE: Ce spune Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad?

  Comunicat ITM. În 15.09.2015, în jurul orei 14,30, la o societate din Arad de pe strada Câmpul Liniştii – depozit de piese de schimb a avut loc un eveniment soldat cu decesul unui angajat, în vârstă de 37 de ani. Acesta era încadrat ca şi agent de vânzări în cadrul societăţii.

  Din primele cercetări  reiese că tânărul s-a accidentat la genunchiul drept, în timpul acţionării unui elevator din incinta depozitului şi, probabil, a decedat din cauza pierderii de sânge datorate secţionării arterei femurale.

  La faţa locului s-au deplasat inspectorii de muncă din cadrul ITM Arad care fac, în continuare, cercetări pentru stabilirea caracterului evenimentului, a cauzelor care l-au determinat, a măsurilor de securitate şi sănătate în muncă care nu au fost luate sau respectate şi a persoanelor care se fac vinovate de aceasta.

   

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.