Baba arde, țara caută pokemoni. Apel disperat la poliţie: „Mi s-a furat pokemonul!”

  de - | 20 July 2016, 8:45 AM | Internaţional

  0

  Cretinismul n-are limite, dar are un nume, mai nou: Pokemon Go. La câteva zile după lansarea oficială în Marea Britanie, jocul Pokemon Go a provocat o mulţime de incidente, nu toate amuzante. Un utilizator a reclamat la poliţie că i-a fost furat personajul virtual pe care îl urmărea. Câţiva copii au rămas blocaţi într-un tunel iar un grup de studenţi a fost jefuit, potrivit Digi 24.

  A doua zi după lansarea Pokemon Go în Marea Britanie, poliţia din Gloucestershire a primit un apel disperat de la un jucător. Bărbatul a sunat la 999 la ora locală 11:15 şi a reclamat… că cineva i-a furat pokemonul pe care îl urmărea, scrie BBC.

  În Wiltshire, mai mulţi adolescenţi plecaţi în urmărirea unui personaj virtual al jocului au intrat într-o reţea de tunele subterane şi au rămas blocaţi la 30 de metri sub pământ.

  Poliţia din Irlanda de Nord a lansat un apel către jucători, cărora le-a cerut să nu încalce proprietăţi private în timp ce urmăresc pokemoni.

  În Nottinghamshire, poliţia a primit în ultimele zile mai multe apeluri de la cetăţeni care au reclamat „activităţi suspecte”. Erau, desigur, utilizatori au jocului care a provocat o adevărată isterie în toată lumea.

  Câţiva studenţi din Manchester, preocupaţi să urmărească pokemoni cu telefoanele lor mobile, au fost victimele unor răufăcători care i-au ameninţat cu cuţite şi i-au jefuit.

  În South Yorkshire, mai mulţi „căutători” au ajuns la poliţie, după ce au declanşat sisteme de securitate atunci când au intrat într-un complex industrial din Doncaster.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.