duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  B-Ton va lansa o nouă piesă la festivalul „Rock Maris” de la Port Arthur, unde va cânta și trupa germană Bonfire

  de Tomck@t | 25 iulie 2023, 7:02 PM | Cultură | Muzică

  0

  „Ne dați voie să lansăm oficial o nouă piesă la cel mai tare rockfest arădean al anului 2023?”, ne întreabă retoric Fly, solistul B-Ton, pe Facebook. Formația arădeană va urca pe scena „Rock Maris” de la Port Arthur, festival la care este invitată și cunoscuta formație heavy metal / hard rock Bonfire, din Germania.

  Titlul piesei pe care trupa arădeană o va lansa este „Viodome”.

  B-Ton va urca pe scenă în prima seară a festivalului (5 august), zi în care vor cânta și Celelalte Cuvinte, Krypton, Progresiv A și trupa arădeană Fantazia.

  În a doua seară (6 august), pe scenă vor urca trupele arădene Ribozom și Epicenter, trupa orădeană Mustang și Dirty Slippers din Ungaria, formație invitată la „Rock Maris” deja pentru al treilea an consecutiv.

  Tot în a doua seară va cânta și Bonfire. Trupa chitaristului Hans Ziller a fost înființată în 1972, inițial sub numele de Cacumen, schimbat apoi, în 1986, în Bonfire, chiar înainte de lansarea albumului de debut „Don’t Touch the Light”.

  De altfel, formația nu se află la prima vizită la Arad. A mai cântat chiar în acest an, în iunie, la terasa Flex.

  Intrarea la festivalul „Rock Maris” va fi liberă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.