Aveți prea mulți bani? Încă un portofel pierdut, returnat proprietarului

  de Special Arad | 4 aprilie 2017, 12:53 PM | Chişineu Criş | Știri Arad

  0

  Luni, 3 aprilie, chiar de Ziua Națională a Jandarmeriei, o patrulă de jandarmi aflată în serviciul de menținere a ordinii publice în zona instituțiilor de învățământ din orașul Chișineu Criș, județul Arad, au fost sesizați de o localnică despre faptul că a găsit pe o bancă din centrul orașului un portofel în care se găseau acte, carduri bancare și 86 lei.

  Jandarmii au preluat portofelul și au început procedurile de identificare a proprietarului. În scurt timp s-a reușit contactarea acestuia pe telefon, stabilindu-se modalitatea de a reintra în posesia lui.

  Domnișoara ghinionistă s-a arătat foarte bucuroasă, deși își pierduse toate speranțele de recuperare. Totodată dorește să-i aducă mulțumiri doamnei, care a manifestat spiritul civic de care cu toții avem nevoie.

  20170404_085505

  Tot ieri, în municipiul Arad, un bărbat de etnie rromă a găsit un portofel plin cu bani și l-a returnat proprietarului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.