Avertizare pentru șoferi: cod galben de ceață și chiciură în 13 județe

  de Special Arad | 7 December 2019, 8:44 AM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Meteorologii au emis mai multe avertizări cod galben de ceaţă și chiciură valabile în 13 judeţe din Transilvania, Oltenia și Moldova, în următoarele ore. Infotrafic anunță circulație îngreunată pe Autostrada Soarelui, pe A3 și pe mai multe drumuri.

  Potrivit ANM, până la ora 9.00, va fi ceaţă cu vizibilitate redusă, local sub 200 m şi izolat sub 50 m în localități din Gorj, Olt, Vâlcea, Dolj, Bacău, Vrancea și Cluj.

  Până la ora 8.00, se află sub avertizare cod galben de ceață localități din județele Alba, Covasna, Braşov, Mureş, Harghita și Sibiu.

  Meteorologii anunță și depuneri de chiciură.

  Totodată, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că pe mai pe multe drumuri din județele Alba, Bacău, Brașov, Cluj, Covasna, Dolj, Gorj, Harghita, Mureș, Olt, Sibiu, Vâlcea și Vrancea, precum și pe Autostrada A2 pe tronsonul București – Fetești și pe Autostrada A3 București – Ploiești se circulă în condiții de ceață, care reduce vizibilitatea sub 200 metri și pe alocuri sub 50. Traficul se desfășoară pe aceste artere pe un carosabil umed, nefiind semnalate condiții de polei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.