Avertizare meteo imediată pentru Arad și alte județe din vestul țării

  de - | 12 decembrie 2019, 8:12 AM | Regional

  0

  Meteorologii au emis, astăzi, mai multe avertizări cod galben de ceaţă, valabile în nouă judeţe. Vizibilitatea este scăzută şi se semnalează polei. Astfel, până la ora 10.00, este cod galben de ceaţă în Arad și Timiş. De asemenea, până la ora 8.00, este cod galben de ceaţă în Alba, Mureş,Harghita, Sibiu, Bacău, Neamţ și Cluj. În mai multe zone ANM anunță și polei. Ceața reduce vizibilitatea local sub 200 m și izolat sub 50.

  sursa: pressalert

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.