Avertizare meteo! Aradul sub cod portocaliu de ploi

  de Mihai Todoca | 30 septembrie 2020, 11:47 AM | Regional

  0

  Meteorologii anunță ploi abundente în vestul, centrul și nordul țării, precum și în zona de munte, unde va ploua și se vor acumula cantități de apă însemnate. În zona de munte, vântul va avea intensificări în special pe creste unde la rafală va sufla cu peste 80 km/h.

  Local și temporar și în sudul teritoriului iar local și temporar și în sudul teritoriului, vântul va sufla cu viteze în general de 55 – 60 km/h.

   

  ANM anunță că ploile abundente se vor face cele mai resimțite în Maramureș, nord-vestul Transilvaniei, nordul Crișanei, precum și în zona Carpaților Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali, unde va ploua temporar abundent, iar prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 40 – 70 l/mp.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.