joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Avertisment îngrozitor pentru România din partea șeicului Omar Bakri! Vezi ce amenințări face!

  de Special Arad | 14 septembrie 2015, 9:45 AM | Internaţional

  2

  România ar putea fi o țintă pentru atacurile teroriste, după ce șeicul Omar Bakri a declarat că țara noastră este pământ islamic, iar musulmanii trebuie să îl elibereze.

  „Odată ce Islamul a intrat pe un tărâm, acesta devine islamic și musulmanii sunt obligați să-l elibereze într-o zi. De exemplu, Spania este pământ islamic, la fel și Europa de est: România, Albania, Macedonia, Serbia, Kosovo şi Bosnia”, a precizat Omar Bakri într-un interviu pentru www.24chasa.bg, citat de Antena3.

  „Din cauza trupelor sale din Afganistan şi Irak şi din cauza colaborării sale militare cu Israelul, Bulgaria devine şi o ţintă legitimă.”

  „Noi credem că putem face atentate în inima Bulgariei. Putem să facem acest lucru şi în România şi în alte state. Asta depinde de tactica şi de strategia concretă”, a adăugat şeicul.

  Omar Bakri este unul dintre cei mai importanţi militanţi islamici din lume. Bakri a avut un rol important în dezvoltarea mişcării Hizb ut-Tahrir în Marea Britanie. În urma atentatelor din Londra din 2004, el a părăsit Regatul Unit şi s-a stabilit în Liban.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Așa ne trebuie că ne-am băgat nasul până ni l-am fracturat în fundul tuturor organizațiilor de aiurea. N-avem izmene pe noi după 25 de ani de când ne fură ai noștri hoți – și tre să stăm drepți la orice sunet de goarnă venit din Europa decizională și nu numai. A ieșit românu jerpelit după bezna comunistă la ”lumină”. Nici n-am respirat bine aerul ”libertății” că deja au venit șacalii rânjind mieros la poarta țării. Ba cu ajutoare, ba cu plocoane, ba cu asociații umanitare – ne-au călcat peste tot vrând ”să ne cunoaștem mai bine” – și așa ne-am dus dracului de tot. Le-am dat pământ (bietul Mircea Vvd) le-am dat apă, aur, genii, istorie, soldați să moară aiurea prin lume – acum primim nenorociții ăștia care chiar n-au ce căuta la noi. Dacă vrea bacea becali să-i ia la el în palate – să-i ia și să-i creștineze cu Hristos non stop până o iau ăia la fugă! Ce caută fețele astea argiloase în țară la noi? Nu vedeți că toate țările dau deja înapoi? Broscoiul ăsta ucigaș nu glumește și dacă e pe bune cândva – aproape sau departe temporal – nimeni nu sare în ajutorul nostru. Nu poate exista pace între creștini și musulmani la acest nivel. Când va cădea prima biserică creștină va fi prea târziu. Mila noastră nu e de gen umanitar; e iresponsabilă. Ați întrebat românii dacă vor atâta adunătură sinistră în țara noastră CREȘTINĂ? N-am nimic cu ei dar NU AU CE CĂUTA AICI! Spațiul țărilor arabe e imens – să meargă pe la unii și alții. Nu în țări creștine. E o POLITICĂ extrem de periculoasă și am căzut în cursă ca ultimii proști ai planetei. Noi suntem o mână de oameni și ei sunt milioane de milioane. Se duc în țări liniștite cu populație îmbătrînită. Profeții și împliniri.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.