vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Avertisment Infotrafic: se circulă în condițiile unui carosabil umed pe șoselele din Arad

  de Special Arad | 16 martie 2023, 8:49 AM | Știri Arad

  0

  Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române atrage atenția că în județele Arad, Bihor, Alba, Sibiu, Gorj și Giurgiu, joi dimineața, se circulă în condițiile unui carosabil umed.

  În aceste condiții, Centrul Infotrafic recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă pe un carosabil umed, adaptată condiţiilor de drum, să sporească atenţia şi să nu bruscheze comenzile vehiculului.

  „Se circulă pe un carosabil umed, cu precipitații sub formă de ploaie și intensificări ale vântului pe raza județelor Alba, Arad, Bihor, Giurgiu, Gorj și Sibiu, iar în zona montană înaltă (Rânca) a județului Gorj, sunt semnalate condiții de ninsoare, împrejurări în care recomandăm creșterea distanței de siguranță între vehicule, asigurarea corespunzătoare înaintea schimbării benzii sau a direcției și evitarea staționării în apropierea copacilor de pe marginea drumurilor pe care vântul puternic îi poate rupe”, transmite Centrul Infotrafic.

  Citește și: Județul Arad se află sub cod galben de vânt puternic până joi seară • Special Arad · ultimele știri din AradSpecial Arad · ultimele știri din Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.