Avem un sens giratoriu cu patru (4!) benzinării. Cum ne înscriem și noi la un concurs de capitalism sălbatic stupid?…

  de Lucian Valeriu | 2 decembrie 2014, 4:22 PM | Administraţie | Recomandările editorilor | Strada

  0

  Așa, deci și prin urmare / ce vrem să strigăm noi tare?
  Uite, bă, să  se-audă-n toată Europa, în Asia cu precădere, în America și mai tare, în Kazahstan să nu mai vorbim… peste tot să se-audă… până în străfundurile Dubaiului să se-audă: AVEM 4 BENZINĂRII ÎNTR-UN SINGUR SENS GIRATORIU!
  Uite-le!… scuze pentru pleonasmul vizual – c-am pus-o și cover, și o mai repetăm în text… ca să se vadă bine și să avem probe c-am semnalat primii!… poate facem un ciubuc de-aici:

  BENZINARII

  Bă, deci să ne-nțelegem, da?… Nu discriminăm aici… Primim din toată lumea și oricâți – falimentari, stabili sau pe trend. Mai democrație capitalistă decât la capătul lui Grădiște nu vezi nici în Buenos Aires, dar nici în Berlin. Nici anarhiștii și nici polițiștii nu-și permit să viseze chiar 4 (patru!) benzinării pe kilometru pătrat! Nici talibanii!
  Aici, în urbea asta prost gândită, îi voie chiar orice, frate, numa tupeu să ai și bani mai mulți decât statul… Fie vorba între noi: îs numai 4 știi de ce?… Că numa 4 drumuri face intersecția. Dacă făcea 12 – 12 benzinării aveam la capătul lui Grădiște!…

  Deci unde trebuie să accesăm pentru concursul ăla de capitalism sălbatic stupid?
  Facem și o poză de sus… numa să ne intre banii de elicopter din procentul pe care-l vom câștiga fără emoții…

  Acum, serios și cu majuscule boldate vorbind:

  Dar NOI, dacă ne întreabă careva, SUNTEM ECOLOGIȘTI! Am cheltuit și o grămadă de fonduri europene în acest sens… putem dovedi… avem și facturi… Mai ales facturi de la benzinării avem…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.