duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Avea doar 24 de zile și a murit de la un banal pupic!

  de Special Arad | 25 martie 2015, 4:33 PM | Internaţional

  0

  Eloise avea doar câteva zile de când se născuse. A fost dusă acasă de la maternitate, dar mama ei observase o anumită schimbare în orarul bebelușului în ceea ce privește hrana.

  Alarmată de scăderea drastică în greutate a bebeluşului său, mama a dus-o la spital unde în scurt timp bebeluşul a încetat din viaţă. Medicii au concluzionat că micuţa Eloise a murit din cauza unui banal pupic primit de la cineva care avea o durere în gât, scrie Unica.

  În urma testelor efectuate ulterior la spital, s-a depistat că Eloise contactase virusul herpes simplex cândva după naştere. Virusul herpes simplex, cunoscut sub denumirea de herpes, se transmite prin sărut sau prin folosirea în comun a obiectelor personale precum a periuţei de dinţi sau a tacâmurilor.

  Când un bebeluş este infectat cu virusul herpes simplex, acest virus se poate răspândi direct la nivel cerebral, devenind astfel fatal. Conform Yahoo News, s-au facut toate eforturile posibile pentru ca viaţa micuţei Eloise să fie salvată. Aceasta a fost conectată la un aparat pentru respiraţie artificială, însă au apărut complicaţii şi Eloise a contactat şi o infecţie cu stafilococ.

  La doar 24 de zile de la naştere, micuţa Eloise a încetat din viaţă în braţele mamei sale, scrie unica.ro.

  După această tragedie, Sarah Pugh, mama micuţei Eloise, vrea să tragă un semnal de alarmă şi sfătuieşte părinţii să limiteze accesul vizitatorilor la nou-născuţi şi să nu permită să fie pupaţi dacă persoanele care vin în vizită prezintă semne de răceală, declarând că îşi doreşte ca nicio altă familie să nu fie nevoită să treacă prin tragedia prin care au trecut ei.

  FOTO: yahoo.news

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.