Avea 35 de ani și s-a spânzurat în Penitenciarul din Arad! Era condamnat la 4 ani de închisoare

  de Special Arad | 19 octombrie 2015, 3:14 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Un bărbat în de 35 de ani şi-a pus capăt zilelor în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Arad. Acesta era deţinut şi avea de ispăşit o pedeapsă de patru ani de închisoare.

  Potrivit adevarul.ro, este vorba de un bărbat condamnat la patru ani de închisoare pentru tâlhărie. Bărbatul nu este arădean, fiind repartizat din alt judeţ pentru ispăşirea pedepsei. Deţinutul, care stătea în celulă cu mai mulţi bărbaţi, şi-a pus capăt zilelor în baie.

  Acolo a fost descoperit de către colegii de detenţie, care au anunţat personalul de pază. În acest moment, în penitenciar are loc o anchetă, pentru a se stabili împrejurările exacte în care şi-a luat viaţa bărbatul şi ce motive a avut să recurgă la acest gest, scrie Adevarul.

  FOTO: arhiva

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.