vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Avea 34 de ani, era din Arad, dar s-a sinucis departe de casă…

  de Special Arad | 3 septembrie 2015, 8:50 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Trupul unei femei din Arad a fost descoperit pe liniile de cale ferată. Tânăra s-ar fi sinucis la cei  34 de ani, dar a făcut-o la sute de kilometri de casă, în Gorj!

  Trupul său a fost descoperit pe liniile de cale ferată. Martorii povestesc că victima și-a luat viața. Tragedia s-a petrecut în defileul Jiului, într-un tunel, unde era întuneric, iar mecanicul locomotivei nu a văzut când femeia i-a apărut în față, scrie stirileprotv.ro.

  Polițistii au identificat-o în baza actelor pe care le avea la ea și au aflat în scurt timp că a mai avut tentative de sinucidere, iar in luna aprilie a fugit de acasă. Din cauza accidentului, două trenuri care transportau călători și unul de marfă au rămas blocate zeci de minute în haltele din defileul Jiului, până s-au încheiat cercetările la fața locului.

  FOTO: stirileprotv.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.