duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Autoșeniletă amfibie pentru pompierii arădeni!

  de Lucian Dănilă | 4 decembrie 2014, 9:21 PM | Știri Arad

  0

  ISU Arad a primit din partea Consiliului Județean un vehicul care poate ajuta foarte mult la intervenţii de natură specială. Autoșenila amfibie este prevăzută – evident – cu şenile pentru zăpadă şi gheaţă, conferindu-i astfel o putere mărită la deplasarea pe teren accidentat sau pe noroi.

  „Autoşenileta poate fi folosită pentru orice tip de intervenţii ale Inspectoratului. Este un mijloc modern de deplasare şi de intervenţie, care poate duce la salvarea vieţii unor oameni. Autospeciala este dotată inclusiv cu sistem de sonorizare care poate fi detectat de eventualele victime, maşina urmând a deservi întregul judeţ”, spune George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

  Autoşenileta este echipată cu motor de 784 cc şi se caracterizează printr-o excelentă economie de carburant (consum de doar 3 litri pe oră), pornire la temperaturi scăzute şi performanţe constante la mare altitudine.

  Valoarea achiziţiei este de 220.965 lei, fără TVA.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.