duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Autoritățile locale au „spart” o petrecere de tineri dintr-un apartament din Arad

  de Special Arad | 23 ianuarie 2021, 6:05 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  În cursul nopții trecute, în jurul orei 03.00, un echipaj de Jandarmerie aflat în serviciul de patrulare s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că la o adresă din centrul municipiului Arad este în desfășurare o petrecere la care participă mai multe persoane, deși acest lucru este restricționat, conform prevederilor legale în vigoare privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea  efectelor pandemiei de COVID-19.

  La faţa locului au fost solicitate în sprijin mai multe echipaje din cadrul Poliției Municipiului Arad și Poliției Locală Arad.

  În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, la adresa respectivă era în desfășurare o petrecere privată la care participau 20 de persoane cu vârste cuprinse între 19 și 21 de ani, toate din Arad.

  Forţele de ordine au procedat la legitimarea şi sancţionarea persoanelor identificate la locaţia respectivă.

  Totodată, jandarmii au întocmit pe numele celui care a organizat petrecerea, actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, conform Codului Penal.

  Toți participanții la petrecere au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 3000 lei, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov-2, conform Legii nr. 55/2020, fiind totodată dispuse măsuri de dispersare a acestora.

  Actele de sesizare au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.