marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Automobile, tramvaie și autobuze s-au „aruncat” în piscina de la Billa

  de Special Arad | 22 august 2015, 5:41 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Este un obicei să fim prinși nepregătiți de capriciile naturii. Da, știm că iarna nu e ca vara, dar în unele aspecte cam seamănă. Dacă prima zăpadă ne găsește întotdeauna fără soluții de intervenție, în fiecare vară, o ploaie zdravănă ne paralizează orașul.

  S-a întâmplat și astăzi, se întâmplă chiar acum, în timp ce scriem aceste rânduri. Canicula din ultima perioadă ne-a moleșit de tot, astfel încât furtuna care s-a abătut peste oraș ne-a blocat cu totul…

  Am făcut un mic tur al orașului. Mic, pentru că nu am dorit să riscăm nici noi să ne cadă vreun copac pe mașină, sau să rămânem prin vreo băltoacă.

  Ce am văzut? Scriem cu liniuțe, mai jos…

  – mașini „înecate” la Pasajul Micălaca (în zona Billa). Autobuz de la CTP blocat în apă. Tramvai intrat în „bazin”. Nu au funcționat pompele, dar o mare parte de vină o poartă chiar șoferii care și-au asumat riscul de a trece. Nu au reușit toți. În aceste momente, la fața locului se află mașinile de la Pompieri pentru a evacua apa. Mai mult, în zonă se simțea un puternic miros de fecale…

  Această știre am publicat-o în 23 iulie 2015. Așa a fost și în 22 august 2015…

  Vezi VIDEO

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.