marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Automarfarele de pe drumurile județene au fost puse pe cântar! S-au dat amenzi de 17.400 de lei

  de Special Arad | 7 mai 2021, 1:22 PM | Știri Arad

  1

  Comunicat   Polițiștii Serviciului Rutier, cu sprijinul reprezentanților Consiliului Județean Arad au desfășurat, în ziua de 6 mai a.c., o acțiune de amploare pe drumurile județene din județ, pentru verificarea respectării maselor maxime autorizate ale vehiculelor de transport marfă.

  Au fost verificate, cu echipamentul mobil de cântărire, 40 de automarfare, fiind aplicate 6 sancțiuni contravenționale pentru depășirea maselor maxime autorizate, în valoare de 17.400 de lei. De asemenea, a fost dispusă măsura imobilizării autovehiculelor, fiind reținute plăcuțele cu numerele de înmatriculare până la intrarea în legalitate.
  Aceste controale se desfășoară periodic, pe toate șoselele din județ.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu periodic,zilnic pt că în ziua controlului cei care „trebuie”sunt anunțați și stau cuminți acasă iar fraierii sunt amendați. Adică basculantele celor de pe la interne au liber la ce vor ei iar prăpădiții plătesc amenda.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.