luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Autocarul echipei UTA, vandalizat de niște „U”scături din civilizatul Cluj

  de Lucian Dănilă | 8 februarie 2022, 1:15 PM | Sport

  0

  Nu există pădure fără uscături spune un vechi proverb românesc. S-a demonstrat încă o dată acest lucru într-unul dintre cele mai civilizate orașe din România, Cluj-Napoca, acolo unde UTA s-a cazat încă de ieri pentru jocul din această seară cu campioana României, CFR Cluj.

  După pățania din București, acolo unde autocarul a fost vandalizat la un meci cu Dinamo, acum din nou autocarul a fost cel care a căzut victimă unor alți suporteri rivali ai Bătrânei Doamne. Dacă la București s-a vorbit că cei care au vandalizat mijlocul de transport al arădenilor au fost fanii Rapidului, de data aceasta se pare că cei care s-au ocupat cu vopsitul au fost fanii lui „U” Cluj, galerie rivală a arădenilor.

  Autocarul a fost vandalizat în cursul nopții cu o vopsea de culoare gri, Printre cele scrise pe autocar se numără și cifra 1919, anul înființării clubului Universitatea Cluj.

  Totul s-a întâmplat în parcarea Hotelului Sunny Hill.

  În această dimineață, șoferul autocarului echipei arădene, Sabin Faur, a șters urmele de vopsea cu un diluant puternic.

  autocar 2 autocar 3 autocar 4

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.