vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Autocar cu copii implicat într-un accident pe autostrada Arad-Timișoara!

  de Luci Precup | 22 august 2016, 12:49 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Accident în această dimineaţă, în jurul orei 5.00, pe autostrada A1, care face legătura între Lugpj și Timişoara. Un autobuz aparținând Duvenbeck, care efectua o cursă specială de la Lugoj spre Timișoara a fost lovit, din spate, de un TIR.

  În urma impactului un copil de 10 ani din cursa specială a fost rănit uşor. Conform declarației comisarului Moș, șefulB.A.M.S A1 :

  „Autocarul circula din direcția Lugoj către Timișoara pe autostrada A1, iar în zona de decelerare pentru ieșire spre localitatea Giarmata, a fost lovit în spate de către un TIR. În autocar se aflau mai mulți copii, unul fiind transportat la Spitalul Judeșean Timiș. Vom efectua cercetări pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului și cauzele acestuia”.

  Traficul pe A1 a fost perturbat pe perioada măsurătorilor. Pasagerii din cursa specială au fost preluaţi de un alt vehicul pentru a fi transportaţi la destinaţie.

  sursa foto: PressAlert

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.