joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Autobuz de la PITO în flăcări la Șofronea! (FOTO)

  de Special Arad | 19 decembrie 2016, 3:27 PM | Şofronea | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Un apel efectuat la numărul de urgență 112 a alertat autoritățile că pe Drumul Județean 709B, pe raza localității Șofronea, arde un autoturism.

  Din primele informații se pare că ar fi vorba despre un autobuz al companiei PITO care a fost cuprins de flăcări.

  Chiar în acest moment, Detașamentul de Pompieri din cadrul ISUJ Arad se deplasează la fața locului pentru a stinge incendiul.

  Nu s-au înregistrat victime.

  autobuz-1 autobuz-2

  Sursa video: M.M. / facebook. Mulțumim!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dacă cel din Audi avea 200 km/h si vârsta de 18 ani probabil as fi curios sa stiu daca avea permis si daca cumva il avea care dintre politisti i l a dat si pe cati bani.in localitate viteza maxima este de 50 km/h.nu de 4 ori mai mare.parerea mea este că felix nu a avut nici o vină pentru ca daca criminalul avea 200 km /h asta înseamnă că ajungea in maxim 10 14 secunde la el daca era la o distanta de 150 de metrii.felix a apreciat corect distanta dar nu stia viteza criminalului.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.