AUDIENȚE RADIO. Ca de obicei, Kiss FM are orașele, Radio ZU conduce în București. Majoritatea posturilor au avut creșteri

  de Special Arad | 8 septembrie 2014, 8:45 PM | Naţional | Radio

  0

  În afară de faptul că majoritatea posturilor radio au avut creșteri, față de data trecută, nu sunt diferențe prea mari în ierarhia radiourilor, conform ultimului val de măsurare a audiențelor. Adevărate schimbări s-ar putea să intervină la valul III (toamnă-iarnă), datorită schimbărilor recente în principalele emisuni ale marilor posturi: Andrei Gheorghe revine la ProFM, Găinușă și Kegheș (Dezbrăcatu’) au plecat la Radio 21, iar Kiss FM încearcă să se mențină lider, printr-un matinal nou, cu realizatori noi, toți actori de stand up comedy. Până atunci însă… rezultatele arată astfel:

  Kiss FM deține conducerea la nivel urban, în timp ce Radio ZU rămâne lider în București, potrivit celui mai recent studiu de audiență radio, realizat în perioada 28 aprilie – 17 august 2014 de două institute de sondare, IMAS și GFK.

  La nivelul Capitalei, Radio ZU deține supremația, cu 282.300 de ascultători, în creștere cu 24.800 față de vara anului trecut. Postul rămâne la o distanță notabilă, de peste 77.000 de ascultători, față de Radio România Acualități, care s-a clasat în această vară pe locul doi, reușind să devanseze Kiss FM. Postul public de radio a fost ascultat în această vară de 204.800 de bucureșteni, scrie Pagina de Media.

  Pe segmentul urban, Kiss FM este lider cu peste 1,4 milioane de ascultători, în scădere față de vara anului trecut cu 183.000 de ascultători.

  Audiența posturilor de radio la nivel NAȚIONAL, în perioada 28 aprilie – 17 august 2014

  audiente ok

   

  Audiența posturilor de radio la nivel URBAN, în perioada 28 aprilie – 17 august 2014

  audurb

  Audiența posturilor de radio în BUCUREȘTI, în perioada 28 aprilie – 17 august 2014

  audbuc

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.