Au vrut să treacă peste frontieră „la pachet”

  de Special Arad | 16 iunie 2014, 5:08 PM | Știri Arad

  0

  O femeie şi doi bărbaţi, migranţi din Turcia şi Siria, au fost prinşi încercând să treacă frontiera în Ungaria, pe la Nădlac, ascunşi într-o cutie de carton aflată într-o camionetă.

  Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Poliţia de Frontieră Arad, în timpul verificării unei camionete care transporta piatră decorativă din România în Austria, poliţiştii de frontieră de la Nădlac au descoperit, la sfârşitul săptămânii trecute, într-o cutie din carton aflată printre paleţii cu marfă, trei persoane – o femeie şi doi bărbaţi care stăteau ghemuiţi.

  Conform sursei citate, cei trei migranţi încercau astfel să iasă ilegal din România.

  “Din primele cercetări, a rezultat faptul că persoanele descoperite au cetăţenie turcă şi siriană şi au vârste cuprinse între 20 şi 39 de ani. Poliţiştii de frontieră le-au întocmit celor trei migranţi lucrări penale pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat”, arată sursa citată.

  Şoferul camionetei este un român de 47 de ani din Vâlcea, el fiind însoţit de un bărbat de 36 de ani, tot din Vâlcea. Ambii bărbaţi sunt cercetaţi penal pentru trafic de migranţi.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.