vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Au vrut ca la „Hollywood” să fie vorba despre țâțe…

  de - | 2 februarie 2021, 9:48 PM | LOL

  0

  Literele care formau cuvântul „Hollywood”, aflate pe un deal din Los Angeles, au fost modificate astfel încât să se poată citi „Hollyboob”.

  Șase persoane care au vandalizat panoul au fost descoperite după ce polițiștii le-au văzut din elicopter în preajma acestuia și le-au urmărit pe străzile din apropierea zonei unde se află simbolul capitalei cinematografiei mondiale.

  Persoanele identificate de autorități spun că au vrut să facă o „campanie de conștientizare pentru cancerul la sân”, după cum scrie The Guardian, citat de Europa FM. Încă nu a fost comunicată sancțiunea pentru cele șase persoane implicate în ”scandalul Hollyboob”.

  Vloggerul Vsauce a făcut publice, pe Twitter, mai multe fotografii care arată cum „Hollywood” a fost schimbat în „Hollyboob”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.