marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Au venit, s-au simțit bine, au făcut gunoi, s-au îmbătat, au răsturnat tomberonul și-au plecat…

  de Lucian Valeriu | 6 mai 2015, 3:13 PM | Strada

  3

  Lunca Mureșului îți oferă posibilitatea ca locuind la bloc să ai, totuși, parte de un loc excelent cu iarbă verde, copaci cu păsări, plajă naturală și râu cu pești în el. Tu, cretin îndobitocit între patru pereți și mare șmecher când nu se uită nimeni, ce faci?… Uite-aici ce faci: vii, te simți bine, faci gunoi și-mburzi tomberonul, ca ultimul retardat… enervând însăși natura că a făcut posibil un tâmpit ca tine…
  Și mai dai de lucru la o grămadă de și-așa leneși…
  S-a întâmplat – și încă se-ntâmplă la ora asta… că nu a adunat nimeni shitul… deci e „news alert” – sub podul Micălaca – Subcetate… dar se întâmplă mai peste tot și tot timpul.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. In primul rand imaginile nu sunt de la Ceala sunt de la podul Micalaca iar acel gunoi din jurul tomberonului era in inauntrul lui, dar cineva la imprastiat din el afara,eu l-am vazut cu ochii mei plin ochi cu gunoi, asa ca orice mi-ati spune nu va cred. Normal mai trebuia unul sau doua tomberoane dar ce este normal in societatea asta? Fie care trebuia sa isi duca acasa in punga si resturile, asa cum le-au adus puteau sa le si stranga si sa le duca cu ei. Nici focul aprins pe pamat nu era voie, toata zona este parjolita ici colo de vetre stinse.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.