marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Au ucis un tânăr de 29 de ani, dar primarul susține: „sunt copii cuminți!” (VIDEO)

  de Special Arad | 29 august 2015, 9:09 AM | Naţional

  1

  Inima tânărului de 29 de ani, care a fost bătut cu sălbăticie de patru indivizi în Complexul Studenţesc din Timişoara, la începutul acestei săptămâni, s-a oprit ieri la amiază. „Pacientul a murit în jurul orei 15.00, a făcut stop cardiac”, a declarat medicul de gardă din Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara, în care tânărul a fost internat în ultimele zile, fiind într-o stare gravă, în comă profundă, pentru pressalert.ro.

  Dan Ilincariu, asistent principal în cadrul secţiei ATI de la  Spitalul Judeţean din Timișoara, a spus că nu s-a adus în discuţie posibilitatea prelevării de organe, asta pentru că pacientul nu a intrat în moarte cerebrală, înainte ca inima acestuia să nu mai bată.

  Tânărul de 29 de ani a fost bătut în noaptea de duminică spre luni pe o alee din Complexul Studenţesc de patru indivizi. Din greşeală, victima l-a atins pe unul dintre agresori cu cotul, iar acesta, împreună cu prietenii săi, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au început să-l lovească pe tânărul de 29 de ani cu pumnii şi picioarele, zdrobindu-i craniul. Cei patru agresori (foto sus) au fost arestaţi luni seara.

  Mama unuia dintre băieții implicați în bătaia din Complexul Studentesc face apel la opinia publică. Ea cere să nu i se mai facă fiul criminal, sustinând că bătaia ar fi pornit de la victimă și nu invers. În plus, tot ea spune că tânărul bătut nu a fost lovit cu picioarele în cap, scrie viptim.ro.

  Și primarul comunei Orțisoara, localitatea de baștină a trei dintre agresori, susține că aceștia sunt niște copii cuminți și că nu au provocat scandaluri vreodată.

  Rudele bătăușilor spun și ele ca fiecare dintre părți are o vină, scrie viptim.ro.

  FOTO: pressalert.ro

  VIDEO: VIPTIM

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.