vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Au trecut 14 ani de la moartea tragică a frumoasei cântăreţe Aaliyah

  de - | 28 august 2015, 12:07 PM | Monden | Muzică

  0

  S-au împlinit 14 ani de la moartea tragică a cântăreţei americane Aaliyah, care a murit la vârsta de 22 de ani într-un accident de avion. Mii de fani din lumea întreagă ai artistei au ţinut să comemoreze această zi prin intermediul unor mesaje publicate pe reţelele de socializare.

  Un mesaj foarte special a aparţinut cântăreţei Janet Jackson, care a publicat pe Twitter o fotografie ce redă un mesaj pe care l-a adresat cântăreţei Aaliyah.

  „Ceea ce am împărtăşit cu tine este sacru, etern, pur şi va dura pentru totdeauna. Te iubesc, Aaliyah. Odihneşte-te în pace!”, se poate vedea în fotografia acelui mesaj scris de mână. “Ştiu că eşti acolo sus şi că veghezi asupra mea”, a adăugat Janet Jackson.

  Aaliyah era o admiratoare înfocată a cântăreţei Janet Jackson despre care spunea că era unul dintre “idolii” ei, cu care spera să colaboreze într-o bună zi.

  „Sunt o mare admiratoare a lui Janet”, spunea Aaliyah într-un interviu acordat lui Rosie O’Donnell în 1997. “Încerc să îi menţionez numele în orice interviu, pentru că vreau să o întâlnesc şi, poate, într-un anumit punct al carierei mele voi ajunge să colaborez cu ea”.

  Însă cele două artiste nu au mai avut şansa de a colabora. După moartea tinerei cântăreţe R&B, Janet Jackson i-a dedicat cântecul “Come Back to Me” în primul concert pe care l-a susţinut după acel accident de avion.

  Aaliyah Dana Haughton a fost o cântăreaţă, actriţă, model şi dansatoare americană, care a debutat în muzică la vârsta de 12 ani. A colaborat cu artişti de seamă, precum R. Kelly, Timbaland şi Missy Elliot şi a lansat trei albume de studio care s-au vândut în peste 52 milioane de copii. Unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale este “Try Again”, un single inclus pe coloana sonoră a filmului “Romeo Must Die”, în care cântăreaţa Aaliyah a jucat rolul principal. Aaliyah a murit la vârsta de 22 de ani, într-un accident de avion produs în Bahamas, scrie Mediafax

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.