Au trecut 14 ani de la moartea tragică a frumoasei cântăreţe Aaliyah

  de - | 28 august 2015, 12:07 PM | Monden | Muzică

  0

  S-au împlinit 14 ani de la moartea tragică a cântăreţei americane Aaliyah, care a murit la vârsta de 22 de ani într-un accident de avion. Mii de fani din lumea întreagă ai artistei au ţinut să comemoreze această zi prin intermediul unor mesaje publicate pe reţelele de socializare.

  Un mesaj foarte special a aparţinut cântăreţei Janet Jackson, care a publicat pe Twitter o fotografie ce redă un mesaj pe care l-a adresat cântăreţei Aaliyah.

  „Ceea ce am împărtăşit cu tine este sacru, etern, pur şi va dura pentru totdeauna. Te iubesc, Aaliyah. Odihneşte-te în pace!”, se poate vedea în fotografia acelui mesaj scris de mână. “Ştiu că eşti acolo sus şi că veghezi asupra mea”, a adăugat Janet Jackson.

  Aaliyah era o admiratoare înfocată a cântăreţei Janet Jackson despre care spunea că era unul dintre “idolii” ei, cu care spera să colaboreze într-o bună zi.

  „Sunt o mare admiratoare a lui Janet”, spunea Aaliyah într-un interviu acordat lui Rosie O’Donnell în 1997. “Încerc să îi menţionez numele în orice interviu, pentru că vreau să o întâlnesc şi, poate, într-un anumit punct al carierei mele voi ajunge să colaborez cu ea”.

  Însă cele două artiste nu au mai avut şansa de a colabora. După moartea tinerei cântăreţe R&B, Janet Jackson i-a dedicat cântecul “Come Back to Me” în primul concert pe care l-a susţinut după acel accident de avion.

  Aaliyah Dana Haughton a fost o cântăreaţă, actriţă, model şi dansatoare americană, care a debutat în muzică la vârsta de 12 ani. A colaborat cu artişti de seamă, precum R. Kelly, Timbaland şi Missy Elliot şi a lansat trei albume de studio care s-au vândut în peste 52 milioane de copii. Unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale este “Try Again”, un single inclus pe coloana sonoră a filmului “Romeo Must Die”, în care cântăreaţa Aaliyah a jucat rolul principal. Aaliyah a murit la vârsta de 22 de ani, într-un accident de avion produs în Bahamas, scrie Mediafax

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.