duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Au tras pe dreapta şi au început să le cânte văcuţelor jazz… Vezi reacția ierbivorelor!

  de Special Arad | 21 mai 2014, 12:38 PM | LOL | Video

  1

  Unora le place jazz-ul… chiar dacă este vorba despre nişte văcuţe care abia ieşiseră la păscut. Un concert amuzant dar care ne arată că rezonanţa cu armonia şi frumosul se regăseşte în natură la orice pas! Întâmplare sau nu, văcuţele melomane au fost impresionate de acordurile instrumentelor muzicale şi brusc au devenit spectatoare la ineditul concert.

  Trupa americană de jazz The New Hot 5 se afla într-un turneu în Autrans (o regiune din sud-estul Franţei), când, pe o pajişte, au observat mai multe vaci care păşteau liniştite. Unul dintre membrii trupei, care dealtfel crescuse la o fermă din Brigham City, a fost uimit de frumuseţea lor, şi-a luat tuba şi a început să se joace cu ea, scoţând câteva sunete grave.

  Vacile au început să se apropie de gard, înaintând pe pajişte, pentru a obţine un loc mai în faţă. În doar câteva momente s-a alăturat şi restul trupei pentru un adevărat spectacol de jazz în stil Dixieland. Totul s-a transformat într-un concert inedit iar spectatoare erau tocmai văcuţele.

  Să sperăm că trupa americană de jazz The New Hot 5 a lăsat văcuţelor câteva DVD-uri audio, pentru ca acestea să continue să-şi cultive pasiunea lor pentru muzică.

  Sursa: LiveBiz

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Morala: animalele, în cazul de față, bovinele, iată – își confirmă evoluția. Nu mai denigrați frumoasele melomane furnizoare de lapte – asemuindu-le cu unele femei de pe glob. .Acelea sunt doar proaste, grase și lipsite de auz muzical. Cânt pentru o vacă/vaci poate fi un șlagăr drăguț. Credeți că muierile alea ar asculta cu atâta dăruire concertul?! Atunci cum să le faci vaci?!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.