sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Au ras o pădure întreagă de pe fața Pământului

  de Special Arad | 22 mai 2014, 12:23 PM | Știri Arad | Urmăriți

  1

  Poliţiştii de la postul de Poliţie Vârfurile au depistat şi cercetează două persoane bănuite că ar fi tăiat ilegal nu mai puțin de 230 arbori.

  În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii Secţiei nr. 10 Gurahonţ şi de la Postul de Poliţie Vârfurile s-a stabilit că din locul numit popular ,,Dealul Mare” au fost tăiaţi ilegal 230 arbori, în volum de 242,6 mc. Din verificările efectuate a reieşit faptul ca 133 arbori nemarcaţi ar fi fost tăiaţi de către M. DORIN din Nucet, iar 97 de arbori nemarcaţi ar fi fost tăiaţi de către T. MARCEL din Vârfurile.

  Valoarea aproximativă a prejudiciului este de 19885,912 lei.

  Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Vârfurile?! Păi aia e o zonă cu tăieri specifice și cu dedicație! Toată zona e planificată pe domenii și culori politice. Cine vrea să știe mmmaimmmult – ( de se zguduie pământul, nu glumesc!) primește detalii. Ăia doi oameni pt cine au executat tăierile? Au firmă ca domnulepalcusrl? Vă spun că nu. Atunci e clar. Ați înțeles. Fraierii o iau (sau nu) în freză iar ”beneficiarii” își strâng mâna și chimirul. Oferta rămâne valabilă până mâine.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.