Au rămas doar două zile până la Supermaratonul Bekescsaba – Arad – Bekescsaba. Duminică se pleacă de la Arad

  de Andrei George | 18 mai 2017, 8:04 AM | Sport

  0

  Sâmbătă la Békéscsaba se dă startul la a 20-a ediţie a Supermaratonului Békéscsaba – Arad – Bekescsaba. Un eveniment de tradiţie îndrăgit de cetăţenii din Ungaria şi România care an de an strânge un număr mai mare de participanţi.

  Anul acesta avem un nou RECORD de peste 1500 de participanţi care vor parcurge traseul de 200 km în cele 2 zile pe bicicletă, role, alergând individual sau în ştafetă. Participanţii din Arad sau alte oraşe din ţară cum ar fi Oradea, Timişoara, Salonta etc. vor pleca vineri ora 17:30 din faţa Primăriei din Arad cu autocarele pentru a lua sâmbătă startul din Békéscsaba. Startul din Arad pentru a doua sută de km va avea loc duminică din faţa Primăriei la ora 10:00.

  Evenimentul atât în Arad cât şi în Békéscsaba este animat cu diverse programe educaţionale şi artistice. În Arad, de exemplu de la ora 11:00 începe o acţiune denumită „Ziua Europei împotriva obezităţii” cu diverse programe de măsurători, consiliere în nutriţie şi alimentaţie sănătoasă, jocuri, Workshop-uri şi activităţi sportive, iar între orele 15:30 – 18:30 formaţia Party Mix va asigura ambientalul destins.

  Evenimentul este finanţat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad şi Consiliul Judeţean Arad prin Centrul Cultural Judeţean Arad, iar organizator este Centrul Municipal de Cultură Arad.

  Informaţii utile pentru participanţi pe site-ul Evenimentului www.supermaraton.eu

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.