marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Au pus pariu cu polițiștii că nu vor fi prinși! Au pierdut

  de Special Arad | 19 iunie 2018, 12:19 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Arhivă)

  Polițiștii rutieri cercetează trei persoane pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

  Polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, din municipiu. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că numerele de înmatriculare provizorii aveau valabilitatea expirată din 15 iunie a.c.

  Pe raza localității Ineu a ost depistat un tânăr de 31 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism care nu avea montate numerele de înmatriculare. La solicitarea documentelor, bărbatul a prezentat o dovadă de reținere a permisului de conducere, fără drept de circulație. În urma verificărilor efectate de polițiști, s-a mai constatat că autoturismul nu este înmatriculat.

  Polițiștii din Șimand au depistat în trafic o femeie de 34 de ani, din județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79, pe raza localității Șimand, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

  Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.