vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Au omorât calul! Căruțașul – vinovat – este în stare gravă, Loganul e distrus

  de Special Arad | 1 septembrie 2015, 7:59 PM | Naţional

  0

  Un căruțaș a intrat în viteză pe un drum național din Satu Mare, provocând un grav accident de circulație. Acesta nu a reușit să își țină în frâu caii de la căruță și a intrat în galop pe drumul principal din Păulean, ce leagă Satu Mare de Carei.

  Un autoturism Dacia Logan, înmatriculat în judeţul Dolj, a lovit în plin căruța. În urma impactului trei persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale, una fiind în stare gravă. Concret, doi tineri, cu vârste de 22 şi 28 de ani, se află în stare stabilă, conştienţi, dar cu politraumatisme la nivelul capului, toracelui şi membrelor inferioare. Căruţaşul se află în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, scrie Vocea Transilvaniei.

  Autoturismul a fost distrus aproape în totalitate, iar calul a murit pe loc. Traficul rutier pe drumul Satu Mare – Carei a fost blocat zeci de minute.

  FOTO: Vocea Transilvaniei

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.