luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Au murit toți din Audi! Au intrat cu toată mașina sub TIR (VIDEO)

  de Special Arad | 29 august 2015, 7:59 AM | Naţional

  0

  Un cumplit accident de circulație a avut loc între localitățile Hațeg și Ciopeea, pe DN 66, când un  autoturism s-a izbit frontal de un autotren. În urma accidentului doi adulți și un minor de 14 ani, au murit pe loc.

  Potrivit avantulliber.ro, ieri seară, un  autoturism Audi A4 s-a izbit frontal de un TIR care circula regulamentar din sens opus. Pompierii s-au deplasat cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă tip B2 găsind la locul producerii trei victime încarcerate decedate.

  Cele două mijloace de transport erau ieşite în afara părţii carosabile, victimele decedate aflându-se în autovehicul. Operaţiunile de descarcerare au fost deosebit de dificile deoarece autoturismul se afla în proporţie de peste 50 la sută sub partea frontală a autotrenului. În urma accidentului doi adulți și un minor de 14 ani, au murit pe loc.

  FOTO și VIDEO: avantulliber.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.