Au mai rămas trei zile! Depunerea cererilor pentru președinți la birourile electorale se încheie vineri

  de Lucian Dănilă | 8 aprilie 2014, 11:25 AM | Știri Arad

  0

  Cei care doresc să depună cereri pentru a deveni președinți sau locțiitori la birourile electorale ale secțiilor de votare pentru alegerile pentru Parlamentul European 2014 mai au ladispoziție doar trei zile.

  Cererile pentru înscrierea în listele cuprinzând juriști și alte persoane  – cu o bună reputație în localitate, se arată pe siteul Primăriei – din rândul cărora se vor desemna, prin tragere la sorți, președinții și locțiitorii birourilor electorale ale secțiilor de votare pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul, se mai pot depune până vineri 11 aprilie.

  Cei interesați se pot înscrie la Primăria Municipiului Arad – Serviciul Administrație Publică Locală, camera 37, până în data de 11 aprilie 2014, în zilele lucrătoare, de luni până joi între orele 8,00-17,00, iar vineri, între orele 8,00-14,00, prin completarea unei cereri-tip și a unei declarații pe propria răspundere, la care vor anexa copie xerox CI/BI, copie xerox acte studii (medii/superioare) și copie certificat de căsătorie pentru persoanele care și-au schimbat numele în urma căsătoriei. Se vor prezenta și originalele pentru confruntare sau copii legalizate pentru actul de studii.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.