sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Au lăsat-o fără artificii…

  de Special Arad | 17 decembrie 2014, 2:05 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: Ieri, 16 decembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au depistat 130 de bucăţi articole pirotehnice deţinute şi oferite spre comercializare la o societate comercială.

  În cadrul acţiunii naţionale Foc de artificii, poliţiştii arădeni efectuează zilnic acţiuni pentru prevenirea comercializării de articole pirotehnice interzise de lege, astfel încât, ieri a fost depistată o femeie, care, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, oferea spre comercializare în magazinul său, 130 bucăți articole pirotehnice, fără să fie autorizată în acest sens.

  Conform legislaţiei în vigoare, femeia este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept, iar întreaga cantitate de articole pirotehnice a fost reţinută în vederea confiscării.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.