luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Au încercat să pescuiască, dar în schimb au „prins” niște dosare penale

  de Special Arad | 22 ianuarie 2021, 3:17 PM | Știri Arad

  0

  Joi după-amiază, în jurul orei 16.30, un echipaj de Jandarmerie a depistat în flagrant doi bărbați, cu vârste de 58 respectiv 63 de ani din Lipova, care pescuiau ilegal prin metoda greblare folosind bețe de pescuit echipate cu triple și plumbi de dimensiuni mari. 

  Cei doi bărbați au fost depistați pescuind pe malul râului Mureș, în dreptul localității Julița, județul Arad. Aceștia și-au recunoscut fapta spunând că au dorit să iasă la un pește.

  Având în vedere că activitatea celor doi bărbați constituie infracțiune, conform prevederilor OUG nr. 23 din 2008, privind pescuitul și acvacultura, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale.

  Ustensilele de pescuit au fost ridicate în vederea confiscării și împreună cu actele de sesizare, au fost înaintate organelor de urmărire penală in vederea continuării cercetărilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.