vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Au început lucrările pe drumul Bârsa-Moneasa. Primul strat de asfalt, aproape finalizat

  de Special Arad | 11 august 2020, 4:02 PM | Administraţie

  0

  (foto: Consiliul Județean Arad)

  Lucrările la drumul Bârsa-Sebiș-Moneasa-limită județ Bihor avansează într-un ritm accelerat – declară reprezentanții Consiliului Județean. Odată cu deblocarea birocratică a proiectului, constructorul și-a luat rolul în serios și a detașat un număr impresionant de muncitori și utilaje pentru a finaliza drumul cât mai repede, se arată într-un comunicat al instituției.

  „Constructorul avansează cu lucrările, în aceste zile se toarnă primul strat de asfalt într-un ritm foarte bun. Până în toamnă estimăm că va fi așternut acest prim strat de asfalt inclusiv în toată Moneasa. Este un proiect al Consiliului Județean, finanțat din fonduri guvernamentale, iar faptul că Guvernul a alocat, săptămâna trecută, sume importante pentru lucrările deja efectuate contribuie la bunul mers al proiectului. Conlucrarea între finanțator (Guvernul Orban), beneficiar (Consiliul Județean) și executant (constructorul) este esențială, funcționează foarte bine, iar rezultatele se văd”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Tronsonul are o lungime de 28 de kilometric şi face legătura între DN 79 (din Bârsa) şi staţiunea Moneasa, continuând până la limita cu judeţul Bihor. Valoarea lucrărilor este de aproximativ 55 de milioane de lei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.