Au început înscrierile la RandoRom Arad, brevetul de 600 km

  de Special Arad | 28 July 2021, 2:43 PM | Sport

  0

  Asociația Bicicliștilor Amatori din Arad va organiza cel de-al patrulea brevet de anduranță de anul acesta, RandoRom 600 km. Înscrierile se fac până în data de 5 august, iar evenimentul se va desfășura în data de 7 august, cu începere de la ora 06:00, cu pornire de la Centrul de Vizitare de la Ceala.
  Vă puteți înscrie online, prin următorul link – > forms.gle
  Traseul poate fi consultat aici – > openrunner.com
  Organizatorii preciează că ridicarea pachetelor de start se va face cu o zi înainte sau în ziua desfăşurării evenimentului, înainte de a lua startul, de la Centrul de Vizitare Ceala. Taxa de participare este de 70 lei și se va achita la ridicarea kit-ului. Tot atunci, participantul trebuie să se prezinte cu:
  – act de identitate
  – declarația pe propria răspundere pentru eveniment / se poate descărca de aici: docs.google.com
  – declarația pe propria răspundere pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu COVID-19 / se poate descărca de aici: drive.google.com
  În situația în care participantul se prezintă fără declarații, acestea pot fi completate la fața locului.
  Toate numerele de participare sunt Nominale și netransmisibile.
  Pentru mai multe detalii, puteți consulta pagina oficială a evenimentului, pe Facebook (Aici).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.