Au găsit un pui de vulpe și l-au dus acasă. Peste un an și-au dat seama că ceva e în neregulă. Ce animal era, de fapt

  de - | 17 mai 2016, 11:32 AM | Animal Special

  0

  Doi copii din China se jucau prin pădure. Au găsit un pui de vulpe. Sau, cel puţin, asta au crezut ei că au găsit.

  Au luat animăluţul acasă, pentru că li s-a părut simpatic. L-au hrănit, au avut grijă de el şi s-au jucat cu el. Un an mai târziu, li s-a părut ceva ciudat. Puiul de vulpe nu se maturiza într-o vulpe obişnuită. Labele erau mai mari decât ar fi trebuit, nasul mai bombat, iar ghearele mai proeminente.

  Au mers cu animalul la veterinar, iar acolo au aflat vestea cea mare: aveau de-a face cu un urs panda roşcat, o specie rară de panda, ce creşte în Munţii Himalaya şi în S-V Chinei. Copiii au trebuit să elibereze animalul în pădure.

  Ca fapt divers, ursul panda roșcat se numește în chineză „hun-ho”, ceea ce înseamnă „vulpe de foc”.

  Sursa: Realitatea TV

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.