miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Au furat un monitor LCD, boxe și componente de calculator dintr-o școală din Milova

  de Special Arad | 19 noiembrie 2015, 7:32 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Poliţiştii Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Lipova au identificat ieri trei tineri, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere pe raza localităţii Milova, fapte rămase iniţial cu autori necunoscuţi.

  În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în perioada 26-28 septembrie, cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 22 de ani, ar fi pătruns printr-o fereastră în incinta unei unităţi de învăţământ din localitatea Milova, de unde ar fi furat un monitor LCD, două boxe de calculator şi alte componente de calculator. De asemenea, în urma cercetărilor s-a stabilit că cei în cauză ar fi distrus şi o altă aparatură birotică din aceeaşi locaţie, cauzând astfel un prejudiciu total de aproximativ 4.200 de lei.

  Cei trei tineri sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.