duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Au furat de le-a crescut glicemia! Și-au pierdut memoria și au uitat una dintre cele zece porunci…

  de Lucian Dănilă | 24 aprilie 2017, 2:36 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Polițiștii din Seleuș cercetează o tânără și o minoră pentru furt. Până aici nimic… special, doar că cele două nu au furat nici bani, nici bijuterii, ci li se făcuseră poftă de… dulce.

  Atât de dulce încât dacă se puneau repede pe mâncat le creștea brusc glicemia. Mai multe studii au arătat că persoanele cu prea mult zahăr în sange sunt predispuse la pierderi de memorie, așadar, dacă vrei să îți păstrezi creierul tânăr, încearcă să nu mai consumi dulciuri.

  Cele două persoane se pare că au consumat atâta dulce încât au uitat una dintre cele zece porunci: să nu furi…

  Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în data de 23 aprilie a.c., o tânără de 20 de ani, împreună cu o minoră de 13 ani, din Pâncota, ar fi sustras dintr-un autoturism de pe raza localității Seleuș, 30 de pachete cu dulciuri, în valoare de aproximativ 300 de lei.

  Pe numele celor două tinere a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de furt. De asemenea, mama minorei a fost sancționată conform Legii 61/91, cu amendă de 500 de lei, pentru nesupravegherea copilului minor.

  FOTO: arhiva

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.