Au furat 1250 kg de orz la Pâncota. Unul a fost prins în flagrant, celălalt pe șosea

  de Special Arad | 27 June 2017, 6:38 PM | Pâncota | Urmăriți

  0

  Doi bărbați au furat peste 1.200 de kg. de orz dintr-un depozit aflat în afara localității Pâncota. Polițiștii l-au depistat în flagrant delict pe unul dintre ei în timp ce transporta cu o autoutilitară orzul furat.

  Polițiștii orașului Pâncota au depistat ieri în flagrant, un bărbat care transporta peste 1.200 de kg. orz furat.

  Polițiștii au depistat, urmărit și blocat ieri în trafic, pe D.J. 709, un bărbat de 46 de ani, din Seleuș, în timp ce transporta cu o autoutilitară aproximativ 1.250 kg. de orz, fără a deține documente legale de proveniență.

  În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că cel în cauză, împreună cu un alt bărbat de 30 de ani, tot din Seleuș, ar fi sustras întreaga cantitate de orz din depozitul unei societăți comerciale – având ca obiect de activitate creșterea bovinelor – situat în afara localității Pâncota.

  Orzul furat și transportat ilegal a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, pe numele celor doi bărbați fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.