Au fost trase la sorți și sferturile Europa League

  de Andrei Fuliaș | 15 martie 2019, 2:51 PM | Sport

  0

  (foto: UEFA.com)

  Arsenal, Chelsea, Eintracht Frankfurt, Napoli, Valencia, Villarreal, Benfica și Slavia Praga sunt cele 8 echipe care au obținut calificarea în sferturile de finală ale Europa League.

  Tragerea la sorți pentru sferturile celei de-a doua competiție europeană la nivel de echipe de club a avut loc vineri, începând cu ora 14:00, la Nyon.

  Sferturi Europa League:

  Napoli – Arsenal

  Villarreal – Valencia

  Benfica – Eintracht Frankfurt

  Slavia Praga – Chelsea

  Semifinale:

  Napoli/Arsenal – Villarreal/Valencia

  Benfica/Frankfurt – Slavia Praga/Chelsea

  Finala:

  Napoli/Arsenal/Villarreal/Valencia – Benfica/Frankfurt/Slavia Praga/Chelsea

  Meciurile tur ale sferturilor de finală se vor disputa pe data de 11 aprilie, iar meciurile retur pe 18 aprilie. În ceea ce privește meciurile din semifinale, acestea vor fi disputate pe 2 mai, respectiv 9 mai. Finala Europa League va avea loc miercuri, 29 mai, pe Stadionul Olimpic din Baku (Azerbaijan).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.