duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Au fost publicate noile modele de declarație pe propria răspundere și adeverință de la angajator. Descarcă-le de aici

  de Andreea Daniela B. | 26 martie 2021, 1:37 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Autoritățile au publicat noile modele de declarație pe propria răspundere și adeverință de la angajator, care trebuie completate începând de duminică, 28 martie 2021. De asemenea, declarația pe proprie răspundere poate fi scrisă și de mână, cu condiția completării tuturor câmpurilor, se precizează în formular. Documentul poate fi stocat și prezentat pentru control pe dispozitive electronice mobile, cu condiția ca pe documentul conțină semnătura olografă a persoanei care folosește declarația și data pentru care este valabilă declarația.

  UPDATE Restricțiile intră în vigoare din 28 martie (duminică).

  Adeverința de la angajator poate fi stocată și prezentată pentru control pe dispozitive electronice mobile, cu condiția ca pe documentul prezentat să existe semnătura olografă a reprezentantului legal al angajatorului și data la care a fost redactată adeverința.

  •  DESCARCĂ DECLARAȚIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE

  •  DESCARCĂ ADEVERINȚA PENTRU ANGAJATORI

  Pe lângă aceste, există și un model de declarație pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator pentru localitățile care depășesc rata de incidență de 4 ‰ (necesar a fi folosite pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică), respectiv 7,5 ‰ (necesar a fi folosite în toate zilele săptămânii).

  •  DESCARCĂ DECLARAȚIA PE PROPRIA RĂSPUNDERE

  •  DESCARCĂ ADEVERINȚA PENTRU ANGAJATORI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.