sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Au fost extrase numele celor trei judecători care vor face parte din Biroul Electoral Județean Arad la alegerile prezidențiale

  de Raluca Medeleanu | 6 septembrie 2019, 10:27 AM | Politikos | Topic special

  0

  Așa cum prevede Legea nr. 370 din 20 septembrie 2004, Tribunalul Arad a desfășurat astăzi, în sala festivă, tragerea la sorți a celor trei judecători care vor face parte din Biroul Electoral Judeţean Arad când se vor desfășura alegerile Președintelui României din 2019.

  În prezența a câtorva martori, tragerea la sorț a fost efectuată de președintele Tribunalului Arad, judecătorul Otto Szandor Szep. În urnă au fost introduse cinci bilete care conțineau numele celor cinci judecători arădeni care au dorit să facă parte din BEJ Arad: Iovănaș Eugenia, Debreni Cristian Desideriu, Haș Corina, Muntean Daniela și Branc Cosmin.

  În urma extragerii, Iovănaș Eugenia a fost desemnat președinte, Debreni Cristian Desideriu locțiitor și Haș Corina membru.

  Alegerile prezidențiale din România au loc în acest an în data de 10 noiembrie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.