Au fost depuse 11 oferte pentru Calea ferată Timișoara – Arad. Firmele sunt din țară și din străinătate

  de Special Arad | 23 February 2022, 6:56 PM | Recomandările editorilor | Regional | Știri Arad

  0

  (foto: economica.net)

  Au fost depuse astăzi 11 oferte pentru modernizarea secțiunilor Timișoara – Ronaț Triaj și Ronaț Triaj – Arad, a anunțat miercuri vicepremierul și ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu, potrivit economica.net. CFR Infrastructură a publicat numele celor care au depus oferte, printre care se numără WeBuild, Pizzarotti, FCC, Alstom, Mapa și Arcada.

  După semnarea contractelor vor fi modernizați aproximativ 76 de km de cale ferată, pe care se va putea circula cu viteze de până la 160 km/h. Cele două contracte au o valoare totală estimată de 3,917 miliarde de lei și vor fi finanțate prin fonduri externe nerambursabile.

  În cadrul procedurii de licitație publică, împărțită în două loturi, au fost depuse următoarele oferte pentru fiecare lot, astfel:

  Șase 𝒐𝒑𝒆𝒓𝒂𝒕𝒐𝒓𝒊 𝒆𝒄𝒐𝒏𝒐𝒎𝒊𝒄𝒊 – 𝑳𝒐𝒕𝒖𝒍 3 𝑻𝒊𝒎𝒊ș𝒐𝒂𝒓𝒂 𝑬𝒔𝒕 – 𝑹𝒐𝒏𝒂ț 𝑻𝒓𝒊𝒂𝒋 𝑮𝒓. 𝑫:
  S.C. ALSTOM TRANSPORT S.A.
  FCC CONSTRUCCION S.A.
  ALSIM ALARKO SANAYI TESISLERI VE TICARET A.S.
  WEBUILD SPA – MILANO
  IMPRESA PIZZAROTTI& C SPA ITALIA S.P.A.
  MAPA INSAAT VE TICARET ANONIM SIRKETI – asociere

  Cinci 𝒐𝒑𝒆𝒓𝒂𝒕𝒐𝒓𝒊 𝒆𝒄𝒐𝒏𝒐𝒎𝒊𝒄𝒊 – 𝑳𝒐𝒕𝒖𝒍 4 𝑹𝒐𝒏𝒂ț 𝑻𝒓𝒊𝒂𝒋 𝑮𝒓. 𝑫 – 𝑨𝒓𝒂𝒅:
  ARCADA COMPANY
  FCC CONSTRUCCION S.A.
  WEBUILD SPA – MILANO
  IMPRESA PIZZAROTTI& C SPA ITALIA S.P.A.
  MAPA INSAAT VE TICARET ANONIM SIRKETI – asociere

  Citește mai mult pe economica.net.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.