miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Au depistat două transporturi ilegale de lemne. Șoferii s-au ales cu amendă în valoare de 5000 lei

  de Special Arad | 1 septembrie 2021, 11:41 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. Polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin au depistat, în ziua de 31 august, un bărbat de 30 de ani, din localitatea Gurghiu, județul Mureș, care transporta pe D.J.707 B cantitatea de 0,50 mc material lemnos din specia molid, fără a deține documente de proveniență pentru acesta.

  Totodată, a mai fost depistată în aceeași zi o femeie de 44 ani, din localitatea Vișeul de Sus, județul Maramureș, care transporta pe D.J.707 B cantitatea de 2,48 mc material lemnos din speciile paltin de munte, fag, gorun, carpen și tei, fără a deține documente de proveniență pentru materialul lemnos.

  Cei doi au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 5000 de lei fiecare în baza Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, întreaga cantitate de material lemnos fiind confiscată.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.