Au comercializat ţigări de contrabandă

  de Special Arad | 2 iunie 2014, 12:49 PM | Urmăriți

  0

  Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie au depistat două persoane care au comercializat ilicit ţigări de contrabandă.

  În cadrul unei acţiuni organizate, poliţiştii le-au depistat în zona Pieţei Fortuna pe G. Alina de 30 de ani, din Arad şi L. Maria de 33 de ani, din judeţul Sălaj, care ofereau spre vânzare mai multe pachete de ţigări timbrate necorespunzător.

  Cele două femei au fost sancţionate contravenţional, conform Legii nr. 12/1990, cu suma de 1.000 lei fiecare, iar ţigările au fost ridicate în vederea confiscării.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.