joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Au chemat Ambulanța crezând că e mort, însă tânărul dormea dus pe bancă, pe Calea Romanilor

  de Raluca Medeleanu | 21 noiembrie 2019, 1:48 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  imagine cu scop ilustrativ

  IPJ Arad anunță un incident pe cât de hazliu pentru cititori, pe atât de enervant pentru echipajul medical care a fost pus pe drum degeaba.

  La orele amiezii, locatarii unui bloc de pe Calea Romanilor au solicitat intervenția Ambulanței, crezând că un tânăr întins pe o bancă ar fi mort. Ajuns la fața locului, echipajul de la Ambulanță a constatat că tânărul pur și simplu dormea. După aceea, a fost solititat un echipaj de la Poliție care a identificat persoana: un tânăr de 18 ani, din Ineu.

  Pe această cale amintim tuturor cititorilor noștri că apelul 112 este pentru situații într-adevăr grave. Există puține ambulanțe disponibile, iar atunci când una este trimisă la o alarmă falsă, gândiți-vă că poate în alt loc viața unei persoane este pusă în pericol. Orice minut contează!

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.